Vi bruger Cookies!     

         
 X     
hypnosemarianne

Hypnose - Tidligere liv - Livet mellem livene


Hypnose  -  Hypnoterapeut  -  Tidligere liv  -  Livet mellem livene

                                      

                                              You can heal your life
 Det er for mig vigtigt i hypnosebehandlingen at guide mine klienter ind i det inderste i dem selv, for at opleve det dybeste i dem selv, - kærlighed.

Igenem kærlighed til dig selv vil du opdage, hvor vidunderligt et menneske du er, at elske dig selv er nøglen til positiv forandring, som kan ændre din livsopfattelse, dit sind, dine tanker og dit helbred.

                                              
I hypnosen guider jeg dig ind i de psykiske problemer der ofte ligger til grund for de fysiske ubalancer, sygdom, helbredssvigt, adfærds problemer m.m.

Hypnosen kan afhjælpe. det ligger til grund for: overvægt, depression, strees, misbrug, angst, frygt, blokeringer, fobi, rygning, bitterhed, skuffelse, chok, skader, allegi, diabites, psoriasis, eksem, fibromyalgi, gigt, knogleskørhed, knæskader, piskesmæld, anoreksi, forhøjet blodtryk, rygsmerter, m.m.

Tidligere liv.  Du bliver ført tilbage til tidligere liv, vil du ind og se et tidligere liv, hvor du har haft de samme problematikker som du har i dit nuværende liv? Du få svar på hvordan du kommer ud af problemerne og videre i dit nuværende liv.

Du bestemmer hvilke liv du vil tilbage til for at se, hvad du skal ind og se på i dette liv.

Der er altid en rød tråd mellem tidligere liv og dit nuværende liv.

Livet mellem livene. Med Soul Key Therapy er det, det tætteste du kan komme på din sjæl, - dit højere bevidsthed/sjælens bevidshed, ved at kombinere hypnose og regression, vil du opleve sjælerejsen til livet mellem livene (Newton metoden) dit sande hjem, hvor du er med til at planlægge dit liv, du skal ned til, hvad er din mission? og hvad er dine og rådets planer for det liv du skal ned til? du får svaret på om du er på rette vej.

Du kan stille spørgsmål til dit liv, hvor langt er du fra de aftaler du lavede med dig selv og rådet inden du inkarnerede? 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mail: hypnose-marianne@nielsen.mail.dk

Telf: 36 35 14 90

                                                                             
Besøg  
007302